Portfólió konzultáció

FELHÍVÁS! KÜSZÖB PORTFÓLIÓ KONZULTÁCIÓ!

Időpont: 2019. május 28. 17:00-19:00 óra

Helyszín: Trafó Klub, Budapest, Liliom u. 41, 1094

Idén ez az első Küszöbös esemény! Május 28-án portfólió konzultációt szervezünk a Trafó Klubban, ahol fiatal, pályakezdő művészek ismerkedhetnek meg néhány, a hazai kortárs művészeti életben fontos szerepet betöltő képzőművésszel.

Az esemény kiváló lehetőség, hogy megmutasd portfóliódat és hasznos visszajelzéseket kapj tapasztaltabb művész kollégáktól.


Ha részt vennél az eseményen, és jelenleg művészeti felsőoktatásban tanulsz, illetve 2014-ben vagy azután diplomáztál, akkor küldd el a portfóliódat a kuszobfesztival@gmail.come-mail címre május 12-én éjfélig. A jelentkezések elfogadása nem automatikus: a résztvevőket a beküldött portfóliók alapján választjuk ki, erről 2019. május 19-ig értesíteni fogunk.

Egy beszélgetés legfeljebb 20 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább két nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre. Várjuk a jelentkezésed!

A felkért konzulensek:

Csontó Lajos

Esterházy Marcell

Fátyol Viola

Gerhes Gábor

Nemes Csaba

Pettendi-Szabó Péter

Szabó Eszter

Szíj Kamilla

Vincze Ottó

Az esemény szervezője: Don Tamás

 


FELHÍVÁS! KÜSZÖB PORTFÓLIÓ KONZULTÁCIÓ!

Időpont: 2018. november 15. 18:00-20:00 óra

Helyszín: ISBN books+gallery, 1084 Budapest, Víg utca 2.

A júniusban véget ért fesztivál óta ez az első Küszöbhöz kapcsolódó esemény. November 15-én portfólió konzultációt szervezünk az ISBN books+gallery-ben, ahol fiatal, pályakezdő művészek ismerkedhetnek meg néhány, a hazai kortárs művészeti életben fontos szerepet betöltő kurátorral.

Az esemény kiváló lehetőség, hogy megmutasd portfóliódat és hasznos visszajelzéseket kapj a szakemberektől. Reményeink szerint az esemény mindkét fél számára hasznos lesz, hiszen szakmai tanácsok mellett akár együttműködések is elindulhatnak.

Ha részt vennél az eseményen, és jelenleg művészeti felsőoktatásban tanulsz, illetve 2013-ban vagy azután diplomáztál, akkor küldd el a portfóliódat a kuszobfesztival@gmail.com e-mail címre október 30-án éjfélig. A jelentkezések elfogadása nem automatikus: a résztvevőket a beküldött portfóliók alapján választjuk ki, erről 2018. november 7-ig értesíteni fogunk.

Egy beszélgetés legfeljebb 15 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább két nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre. Várjuk a jelentkezésed!

Az esemény szervezője: Don Tamás

A felkért konzulensek:

Gadó Flóra

Istvánkó Bea

Készman József

Lázár Eszter

Petrányi Zsolt

Sárai Vanda

Somogyi Hajnalka

 


!FELHÍVÁS! KÜSZÖB PORTFÓLIÓ KONZULTÁCIÓ!

Időpont: 2018. április 19. 17:00-19:00 óra

Helyszín: Centrális Galéria / Blinken OSA Archívum, 1051Budapest, Arany János u. 32.

A májusban induló Küszöb Fesztiválhoz kapcsolódóan április 19-én portfólió konzultációt szervezünk az OSA Centrális Galériában, ahol fiatal, pályakezdő művészek ismerkedhetnek meg néhány, a hazai kortárs művészeti életben fontos szerepet betöltő kurátorral.

Az esemény kiváló lehetőség, hogy megmutasd portfóliódat és hasznos visszajelzéseket kapj a szakemberektől. Reményeink szerint az esemény mindkét fél számára hasznos lesz, hiszen szakmai tanácsok mellett akár együttműködések is elindulhatnak.

Ha részt vennél az eseményen, és jelenleg művészeti felsőoktatásban tanulsz, illetve 2013-ban vagy azután diplomáztál, akkor küldd el a portfóliódat a kuszobfesztival@gmail.com e-mail címre április 12-én éjfélig. A jelentkezések elfogadása nem automatikus: a résztvevőket a beküldött portfóliók alapján választjuk ki, erről 2018. április 15-ig értesíteni fogunk. Egy beszélgetés legfeljebb 30 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább két nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb: 24fő.

Várjuk a jelentkezésed!

Az esemény szervezői: Don Tamás, Székely Katalin

A felkért konzulensek:

Erős Nikolett

Fenyvesi Áron

Kopeczky Róna

Margl Ferenc

Mélyi József

Soós Andrea

Szalai Borbála

Székely Katalin


Kurátor-Művész villámrandi

RANDI A KÜSZÖBÖN
Időpont: November 30. 19:00
Helyszín: 2B Galéria / 9.kerület, Ráday utca 47.

!OPEN CALL!

Alapvető probléma, hogy a fiatal művészek és kurátorok nem találkoznak egymással, így nem születnek közös projektek. Ugyanazokban az oktatási intézményekben tanulunk, mégis sokan úgy hagyjuk el az egyetemet, kerülünk be az intézményrendszerbe, hogy nem dolgoztunk együtt projekten a kortársainkkal. Az esemény célja, hogy lehetőséget biztosítson arra, hogy fiatal művészek és kurátorok megismerkedjenek egymással és közösen pályázhassanak a fesztiválra.

November 30-án villámrandit szervezünk a 2B galériában, ahol minden résztvevőnek öt perces randevúk során lesz lehetősége ismeretségeket kötni. A program regisztrációhoz kötött, tizenöt pályakezdő képzőművész, és tizenöt kurátor jelentkezését
várjuk.

Ha részt vennél az eseményen küldd el a portfóliódat a kuszobfesztival@gmail.com e-mail címre november 28. éjfélig.
Várjuk a jelentkezésed!

Az esemény szervezői: Don Tamás, Hitka Lili, Kormos Zsófia, Lőrinczy Lia